22.11.10

Susundaan

Postingan ini lahir karena tantangan dari milis Blogger Bogor, semoga bisa diterima dengan cara yang seksama dan dalam tempo yang sesingkat-singkatnya ;)

Parantos 7 dinteun kalangkung tur sampurna
Alhamdulillah :)
Teu sabar ngantosan dinteun-dinteun salajeungna
Ngempeulkeun amal, ngaharep tiasa metik pahala
Nuju ngamimitian
Akhirna tiasa ningali pinuh pamenteu
Sim abdi ngaos Bismillah
Bungah karaos teu kaetang dina dada

Aay...
Bungah tiasa nyarengan Aay...
Bangga tiasa ngahareupan hirup sasarengan jeung Aay
Pamuga du'a urang kapungkur, ayeuna sareng kapayun
Aya dina kaberkahan Allah Nu Maha Luhur tur Agung
Amiin.

9 silaturahim:

mt | November 23, 2010 at 11:48 AM  

hehe kirain udah nulis susundaana

ENENG OCHA | November 23, 2010 at 12:07 PM  

ntar malem Kang :D

chandra iman | November 23, 2010 at 8:27 PM  

wow bagus cha :)

ENENG OCHA | November 23, 2010 at 9:39 PM  

alhamdulillah,
makasi kang Chanchan :D

cucuharis | November 24, 2010 at 10:41 AM  

Neng, tiasaan ih. Salut lah :)

Kacipta bingahna nya tos sareng si Aa :)

Dea Punya | Blogger Ciamis | November 24, 2010 at 4:16 PM  

hmm, tiasa'an eump bahasa sunda'na.
salam ti blogger ciamis.
^_^

ENENG OCHA | November 25, 2010 at 12:21 PM  

@ Kang Cucuharis
alhamdulillah :)
seneng deh dibaca sama urang sunda :P

@ Dea
nuhun nya :)

Miftahgeek | November 25, 2010 at 3:51 PM  

cihuy, langsung post nya tentang Aay euy :)

ENENG OCHA | November 26, 2010 at 11:43 AM  

@ Miftah
iya atuuuuh!!!

Tu comentario será moderado la primera vez que lo hagas al igual que si incluyes enlaces. A partir de ahi no ser necesario si usas los mismos datos y mantienes la cordura. No se publicarán insultos, difamaciones o faltas de respeto hacia los lectores y comentaristas de este blog.